Privatumo politika

Spausdinti

Privatumo politika

Gerbiame ir saugome kiekvieno svetainės lankytojo privatumą ir įsipareigojame sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti jūsų pateiktus duomenis.

Duomenų tvarkytojas

Jūsų duomenis, kuriuos renkame interneto svetainėje www.garfondas.lt, tvarko UAB Žemės ūkio paskolų garantijų fondas (toliau – Bendrovė), buveinės adresas – Blindžių g. 17, Vilnius, Lietuva.
 
Naudodamiesi mūsų interneto svetainėje teikiamomis paslaugomis arba mums pateikdami bet kokius savo duomenis, sutinkate, kad minėti duomenys bus naudojami šioje politikoje nustatyta tvarka. 

Kokius duomenis renkame?

Jūsų duomenys renkami, jei pateikiami mūsų interneto svetainėje esančiomis priemonėmis, pavyzdžiui, naujienlaiškio prenumeratos priemonę ar mūsų paklausimo el. paštu priemonę. Jūsų duomenų pateikimo metu, yra aiškiai nurodoma, kiekvienos priemonės tikslas ir Jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik nurodytais tikslais. 
 
Tam, kad galėtume Jums išsiųsti informacinius naujienlaiškius, gali būti renkami šie duomenys: vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris. Norėdami tvarkyti Jūsų el. paštu pateikiamas užklausas, gali būti renkami šie duomenys: vardas, pavardė, el. pašto adresas, telefono numeris, paklausimo tekstas. 
 
Bet kokie Jūsų mums suteikti duomenys gali būti perduoti tvarkyti trečiosioms šalims, teikiančioms paslaugas Bendrovei ir veikiančioms jos vardu. Įstatymuose nustatyta tvarka ir tikslais, Jūsų duomenys gali būti perduodami kitoms organizacijoms. 

Slapukai

Informuojame, kad mūsų internetiniame tinklapyje yra naudojami slapukai, kuriais siekiame pagerinti Jūsų naršymo patirtį. Slapukai (angl. cookies) - tai nedideli failai, kuriuos jūsų naudojamo įrenginio naršyklė priima iš svetainės, kurioje lankotės, ir išsaugo Jūsų įrenginyje. Slapukai galioja vienerius metus. 
 
Mūsų svetainėje naudojami šie slapukai:
  • veikimą gerinantys (sesijos) slapukai. Jie skirti pagerinti svetainės veikimą ir renka bendro pobūdžio (anoniminę) informaciją apie naudojimąsi interneto svetaine;
  • nuolatiniai slapukai (stebėjimo slapukai iš „Google Analytics“). Šie slapukai naudojami analizuoti svetainės lankytojų elgseną ir rinkti bendro pobūdžio (anoniminę) informaciją apie svetainės lankytojų skaičių, aplankytus puslapius bei laiko, praleisto mūsų svetainėje, trukmę.
Atkreipiame dėmesį, kad daugelis naršyklių yra nustatytos taip, kad slapukus priimtų automatiškai. Turėdami informacijos, kaip ir kam jie naudojami, galite apsispręsti, ar slapukus pasilikti, ar juos naršyklėje išjungti. Nenorėdami gauti slapukų, galite nustatyti savo naršyklę atmesti visus slapukus arba siųsti įspėjimą, kai yra sukuriamas slapukas. 

Kaip saugome Jūsų asmens duomenis?

Bendrovė įgyvendina atitinkamas technines ir organizacines priemones Jūsų duomenims apsaugoti nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo ar atsitiktinio praradimo, pakeitimo, neteisėto atskleidimo ar prieigos prie jų, taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo.
 
Surinkti duomenys saugomi tokį laikotarpį, kiek reikalinga pasiekti duomenų valdymo tikslus.

Kokios jūsų teisės?

Jūs, kaip duomenų subjektas, kurio asmens duomenis tvarko Bendrovė, turite šias teises:
  • žinoti (būti informuotas) apie savo duomenų tvarkymą;
  • susipažinti su savo asmens duomenimis ir kaip jie yra tvarkomi;
  • reikalauti ištaisyti, sunaikinti savo asmens duomenis arba sustabdyti, išskyrus saugojimą, savo asmens duomenų tvarkymo veiksmus, kai duomenys tvarkomi nesilaikant Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir kitų įstatymų nuostatų;
  • nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys.
Jei norite šiomis teisėmis pasinaudoti, kreipkitės žemiau nurodytais kontaktais.

Susisiekite su mumis 

Kilus klausimams dėl šioje privatumo politikoje pateiktos informacijos, maloniai prašome kreiptis Jums patogiu būdu: paštu – Blindžių g. 17, Vilnius, el. paštu info@garfondas.lt arba tel. (8-5) 2608406.